Filip Kostić i Nova.rs zajedno za pomoć malom Gavrilu
Foto: Nova.rs

Da srpski sportisti imaju najveće srce pokazao je i Filip Kostić, čiji će se dres reprezentacije Srbije uz pomoć Nova.rs naći na aukciji za pomoć malom Gavrilu.

Sportska Srbija ujednila se onako kako najbolje ume. Boje nisu bitne, svi zajedno igraju u najboljem timu za pobedu sedmomesečnog Gavrila Đurđevića koji boluje od spinalne atrofije mišića, za čije lečenje je potrebno 2,5 miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon aukcije kapitenske trake Kristijana Ronalda, humanitarna akcija je krenula u pravom smeru i mnogi sportisti su se uključili kako bi pomogli. Među njima su bili i Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Stefan Mitrović, Luka Jović, Saša Ilić, Nenad Milijaš, Milan Borjan i mnogi drugi.

U njihov tim uskočio je i Filip Kostić koji je donirao potpisan dres reprezentacije Srbije. Licitacija će se obaviti na Instagram stranici sporta Nova.rs i trajaće do petka u 12 sati.

Sve što je potrebno je da u komentarima ispod fotografije pomenutog Kostićevog dresa licitirate sumama.

Sva punoletna lica mogu da učestvuju i onaj čija ponuda bude najveća na aukciji narednih dana, zaključno do petka u podne, dobiće dres srpskog reprezentativca uz sjajan gest jer će celokupna suma biti uplaćena za lečenje malog Gavrila.

Prema informacijama koje je objavila porodica Đurđević, za Gavrilovo lečenje je sakupljeno oko milion evra i potrebno je još milion i po kako bi šestomesečni dečak dobio lek Zolgesma.

KAKO JOŠ MOŽETE POMOĆI GAVRILU:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar