Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Napadač Atletika iz Madrida, Dijego Kosta, nema preterano dobro mišljenje o bivšem treneru u Čelsiju, Antoniju Konteu, koji sada vodi ekipu Intera.

Kosta i Konte su imali niz konflikata dok su zajedno pre nekoliko godina bili na „Stamford bridžu“ i veruje se da je i to doprinelo odluci uprave londonskog kluba da proda iskusnog napadača.

„Konte i ja smo imali problema van terena, ali o njemu kao treneru imam zaista visoko mišljenje. Nisam ljut na njega, ali da biste bili vrhunski menadžer morate da imate i tu ljudsku stranu u radu sa igračima. A on je vrlo sumnjičav. U klubu kakav je, recimo, Real Madrid, ne bi trajao ni godinu“, ubeđen je napadač „jorgandžija“.

PROČITAJTE JOŠ:

Kosta je pao u nemilost kod Kontea samo nekoliko meseci po osvajanju titule u Premijer ligi 2017.

Za „plavce“ je postigao 52 pogotka, ali je teško išlo sa Konteom koji ga je smatrao suvišnim. Kosta je kasnije pokušao da objasni celu situaciju.

„Nija bila moja krivica. Ljudi pričaju, ali vreme pokaže sve. Pogledajte gde je Konte. Ja sam pogrešio što sam izabrao Čelsi zbog njihovog načina rukovođenja situacijom. Dijego Simeone je direktan trener, ako te ne voli, to vam je jasno i on ne krije. U Čelsiju je sve drugačije“, rekao je Kosta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar