Foto: youtube.com

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije, Ognjen Koroman, prozvao je još jednom Fudbalski savez Srbije.

Koroman je pre utakmice optužio FSS da je namestio meč u Kruševcu, sumnjalo se u suđenje na duelu, zbog čega je Napredak najavio tužbu protiv nekadašnjeg lidera Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

“Pobedili smo Metalac, ali ne želimo da nam to budu poslednji bodovi u ovom delu prvenstva. Duel u Kruševcu kvalifikacioni je za oba rivala, a stižu nam upozorenja kako bi utakmica mogla da se odluči mimo fudbalskog terena. Iznenađeni smo i preduzimamo sve što je u našoj moći da izbegnemo neprijatna iznenađenja bilo koje vrste”, poručili su pre utakmice Novopazarci, a za meč je bio delegiran Danilo Grujić.

“Spremni smo, da kao dobri domaćini počastimo sve, uključujući i Ognjena Koromana, koga će zbog izjava na društvenim mrežama naši advokati ‘počastiti’ tužbom”, poručili su iz Napretka, uz nove otrovne strelice.

“Zbog toga smo neprijatno iznenađeni javnim saopštenjem FK Novi Pazar. Nećemo ih detaljima podsećati da su ove godine u Superligu ušli dekretom, kao desetoplasirani klub u Prvoj ligi, da su i prvi put zaigrali u eliti u sezoni 2011/2012, iako pravo na to nisu izborili na terenu, već za zelenim stolom”, napisali su u saopštenju Kruševljani.

Foto: Facebook.com

Posle utakmice, koja je završena miroljubivo i bez golova, uz suđenje bez grešaka na koje bi se bilo ko žalio, ponovo se oglasio Koroman.

„Pazarci, i meni da se zahvalite. Videli smo u Kruševcu da Karadžini specijalci kad se digne frka mogu da sude perfektno. I ovim putem ja im čestitam. Izvinjavam se što sam im prozreo šemu pa su morali da sude, tj. da budu ono što jesu, perfektne sudije na evropskom niovu, a ne kao mnogo puta do sada poslušnici Karadžinog SNS FSS sistema. Fudbalerima Napretka i Pazara čestitam na jednoj pravoj fudbalskoj predstavi. Vidite da može da se igra fudbal u Srbiji kada su uslovi normalni“, rekao je Koroman.

To je bio osvrt na saopštenje Pazaraca.

“Zahvaljujemo se sudijskoj četvorci predvođenoj Danilom Grujićem na odličnom obavljenom poslu i zaista besprekornom suđenju. Bili bismo prezadovoljni da na svim narednim utakmicama koje budemo gostovali ili bili domaćini imamo ovakvo profesionalno i dobro suđenje. Naše sumnje podstaknute tvrdnjama iz više izvora nisu se obistinile. Zbog toga se izvinjavamo celokupnoj fudbalskoj javnosti i Fudbalskom klubu Napredak i ujedno veliko hvala domaćinu na izvanrednom gostoprimstvu, kao i na fer i korektnoj igri”.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar