Aleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarov; foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije i nekadašnji levi bek Mančester sitija Aleksandar Kolarov izjavio je da je trener Brajtona Roberto de Zerbi "mali Pep Gvardiola".

Mančester siti će u subotu od 16.00 časova dočekati Brajton u 13. kolu engleskog šampionata, a tim povodom Kolarov je govorio za zvanični sajt prvaka Engleske.

PROČITAJTE JOŠ:

„Znam De Zerbija lično. Zovem ga Mali Pep i mislim da će napraviti velike stvari u Premijer ligi. Igrao sam protiv njegovog tima u Italiji i uvek je bilo teško. Siguran sam da će napraviti dobar posao u Brajtonu“, rekao je Kolarov.

Nekadašnji defanzivac „građana“ pohvalio je Žoaa Kansela, beka Sitija, kog vidi kao jednog od ključnih fudbalera u timu trenera Pepa Gvardiole.

„Bilo je jasno od početka da će Kanselo biti veoma uspešan u Mančester sitiju jer je prvi izbor na svojoj poziciji i pojačava nivo igre iz sezone u sezonu. Sjajan je fudbaler. Može da igra i levo i desno. Štaviše, opasiniji je na levoj strani jer može da napada nadesno, ima sjajan pregled igre i često deluje kao vezni fudbaler“, izjavio je bivši reprezentativac Srbije.

Kolarov je za Mančester siti odigrao 247 utakmica i postigao dva gola, a osvojio je i dve šampionske titule za sedam sezona provedenih na Etihadu.

BONUS VIDEO: Top 5 golova 10. kola Bundeslige 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar