Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Nova stranica antologije.

Rade Bogdanović je navikao ljubitelje fudbala na izjave koje iskaču iz šablona, a nije propustio priliku da još jednom „odjekne“.

PROČITAJTE JOŠ...

On je posle finala između Argentine i Francuske koji su „gaučosi“ posle penala rešili u svoju korist (3:3 posle 120 minuta igre, 4:2 penalima) tokom gostovanja na Radio televiziji Srbije govorio o Lionelu Mesiju, za kog je rekao:

„Pre desetak, 15 dana smo konstatovali da ko izgubi prvu utakmicu, može da osvoji. Dešavalo se to na turnirima. Moje ekipe su Englezi, Holanđani, Argentinci i Brazil. Ne igram prognozu, ali to su moje ekipe. Celo Svetsko prvenstvo smo navlačili pod ovim nebeskim svodom i u ovom studiju da osvoji Argentina i da ovaj čarobnjak uzme to što mu fali i da uđe u večnost i fudbalsku besmrtnost, što je i zaslužio. Argentina je Mesi. Argentina je pobedila timski, ali Argentina je Mesi“, rekao je Bogdanović.

Potom je usledio deo koji je privukao najviše pažnje, tokom kog je prvo govorio o sudiji Šimonu Marčinjaku, a potom se dotakao fudbalera Barselone i reprezentativca Francuske, Usmana Dembelea:

„Sudija je bio na ozbiljnom nivou. Što se tiče Argentine, svirali su im penale i dosta penalčića. Ali, to se dešava, tako su ih rušili u kaznenom. Nesretni Dembele je srušio i napravio penal. Ja sam ga kudio, ali sad kad su ga hvalili, mislio sam da će da bude bolje. Oženio se, uozbiljio se, opasan je, igra dobro… Ja mislim da ga je klub oženio. Očekivao sam dosta od njega“, rekao je Bogdanović kroz smeh.

BONUS VIDEO Kako je pričao Siniša Mihajlović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar