Uvek nasmejan Jirgen Klop; Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Menadžer Liverpula Jirgen Klop, obratio se armiji navijača putem zvaničnog sajta kluba. Harizmatični Nemac pričao je kako provodi vreme u izolaciji, otkrivši da pere sudove, kao i da je prvi put u životu napravio kajganu.

Jirgen Klop je kao i većina običnih smrtnika osuđen da tokom izolacije vreme provodi u kući. Ipak, u njegovom slučaju to je značilo da bude posvećen stvarima koje dosad nisu bile deo njegove svakodnevne rutine.

PROČITAJTE JOŠ

„U izolaciji radim stvari koje nikada ranije nisam ni pokušao. Tako sam počeo da perem sudove, postao sam majstor za te male mašine. Takođe, pokušavam i da kuvam. Napravio sam svoju prvu kajganu u životu, a moja supruga Ula bila je toliko fascinirana, da me je zamolila da to više nikada ne radim. Imam 52 godine i još ne znam da vežem kravatu, naredne nedelje ću vežbati i pokušati to da savladam“, našalio se Klop.

Nemački stručnjak, čiji je Liverpul ubedljivo prvi na tabeli Premijer lige, ali strepi za konačan rasplet oko nastavka prvenstva, samim tim i dodele titule, otkrio je da konačno ima vreme za drugare iz detinjstva.

„Znate, jedna od pozitivnih stvari je ponovno otkrivanje prijatelja iz školskih vremena. Pronašao sam na društvenim mrežama ljude koje dugo nisam čuo, a moji prijatelji su iznenađeni koliko sam aktivan“, rekao je Jirgen Klop.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram