epa08287560 Liverpool manager Juergen Klopp applauds fans after the UEFA Champions League Round of 16, second leg match between Liverpool FC and Atletico Madrid in Liverpool, Britain, 11 March 2020. EPA-EFE/PETER POWELL

Dan nakon prošlogodišnjeg finaliste, iz Lige šampiona eliminisan je aktuelni šampion. U neverovatnom susretu Atletiko je savladao Liverpul i priredio veče o kojem će fudbalski hroničari još dugo pričati.

Noć na „Enfildu“ ukrašena sa pregršt uzbuđenja završila se jednim od najvećih udaraca za tim Jirgena Klopa od njegovog dolaska na kormilo Liverpula.

PROČITAJTE JOŠ

„Iskreno, tražim prave reči. Naša najveća greška je verovatno što smo drugi gol dali pet minuta kasnije nego što je trebalo. Odigrali smo izvanrednih 90 minuta. Način na koji smo igrali je neverovatan“, počeo je Klop i dodao:

„Momci su odigrali divnu utakmicu. Postigli smo drugi gol, a onda primili golove kakve ne bismo smeli da primamo. Teško je večeras objasniti te trenutke. Momci su se žestoko borili i sve što mogu da uredim je da im se zahvalim na putu koji smo prešli u Ligi šampiona.

Nemački strateg je dodao da prvi gol nije predstavljao toliki problem i da je drugi gol povod za analizu i razgovor.

„Ne razumem kako igrači sa kvalitetom koji poseduju pruže ovakvu partiju. Ne osećam se dobro večeras. Shvatam da sam veoma, veoma loš gubitnik posebno jer su momci uložili toliki napor. Znam da smo u poslednje dve godine imali neke momente gde nas je sreća pogledala, ali danas se baš sve urotilo protiv nas u odlučujućim trenucima. Ipak, ponosan sam na igrače“, rekao je Klop.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram