Foto: EPA-EFE/Alexander Hassenstein / UEFA

"Redsi" spremni za veliku utakmicu.

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop izjavio je da su „veoma dobri izgledi“ da Tijago i Fabinjo zaigraju u finalu Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ...

„Za sada deluje dobro, i veliki su izgledi da će Tijago i Fabinjo moći da zaigraju“, rekao je Klop na konferenciji za novinare, a preneo Skaj Sport.

Klop je zabrinut u kom stanju će biti teren, pošto je nova trava tek juče postavljena.

„Ovaj teren je postavljen juče, i to nije dobra vest. Ali isto je za oba tima. Lopta normalno odskače i to je dobro. Neko je mislio da je dobra ideja postaviti novu travu dva dana pred meč. Interesantno“, rekao je Klop.

Klop je izjavio i da „šta god da radite morate steći iskustvo“, i da je njegov tim „stekao iskustvo“, i da retko „gubi u finalnim mečevima“.

„Izgubio sam mnogo finala u životu, i puno naučio iz tih poraza. Momci su se razvili poslednjih godina. Svi smo povezani. U dobrom smo trenutku i spremni smo za finale“, dodao je on.

Klop je rekao i da ga „ne opterećuju glasine“ da napadač Liverpula Sadio Mane na kraju sezone napušta klub.

„Nije prvi puta da se pojavljuju takve glasine. Mane je potpuno fokusiran na finale. On se nalazi u životnoj formi i uživanje je gledati ga na treninzima i utakmicama“, izjavio je Klop.

Trener Liverpula je dodao i da „samopouzdanje Real Madrida izuzetno visoko“ i da njegova ekipa „mora da bude na najvišem mogućem nivou“ ukoliko želi da stigne do trofeja.

Finale Lige šampiona na programu je u subotu od 21.00 u Parizu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar