Foto: Miodrag Dimitrijević/Nova.rs

Najvrednije parče papira ove nedelje nije mesto za "Filipu Šatrijeu", već na stadionu "Francuska".

Grafika: Slađana Đermanović/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

U zemlji aktuelnih svetskih šampiona održava se finale evropskog takmičenja, a karte se traže na svakom koraku.

Navijači širom sveta zovu rodbinu iz Pariza da im kupe karte, mnogi neprestano osvežavaju internet strane, svi su se već informisali da je let iz Beograda do Pariza od 100 do 200 evra, pa to nije nikakav problem.

Ko zna koliko je ljudi dobilo upite za karte, a nije tajna da i teniseri imaju pravo na određeni broj ulaznica. Na stadionu će biti Karlos Alkaraz i Rafael Nadal, veliki navijači Reala, očekuje se da tamo bude i Novak Đoković, moguće i Miomir Kecmanović koji je najavio tu mogućnost.

Ko zna koliko su samo upita dobili za karte.

Navijači se okupljaju da vide gde bi mogli da uđu, ali i da pokušaju da dođu do karata. Kada su videli da imam akreditaciju, pitali su me jednom na francuskom i jednom na engleskom da im prodam karte. Tvrdili su da pare nisu problem i da samo moraju da nađu način da gledaju meč. Da nema slike na akreditaciji, možda bi pokušali i na drugi način da dođu do karata.

Karte se traže svuda, a iako su prvo koštale 2.500 evra, sada je najjeftinija na ulici punih 6.000 evra. Očekuje se da se tapkaroši pojave u subotu ispred stadiona, pa ko bude imao dovoljno novca mogao bi da dođe i do karte.

BONUS VIDEO Sen Deni pripreme pred finale Lige šampiona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar