Mančester siti Livrepul fudbal utakmica
Foto: TANJUG/AP Photo/Frank Augstein

Naređenje je više nego jasno

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je naredio fudbalerima engleskog kluba, koji budu igrali na Svetskom prvenstvu u Kataru da moraju da mu se javljaju posle svakog meča, prenosi britanski mediji.

Liverpul je u subotu savladao Sautempton sa 3:1 i od naredne nedelje predstoji pauza zbog Mundijala u Kataru. Sedmorica igrača Liverpula će nastupiti za svoje selekcije u Kataru, a ostatak tima će tokom SP-a biti na pripremama u Dubaiju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Imamo jasno pravilo kada su utakmice reprezentacija u pitanju. Fudbaleri moraju da mi se jave posle svakog meča. Oni moraju da mi kažu kako se osećaju i da li ih nešto boli. Bićemo u Dubaiju, ako se neko od igrača povredi i bude morao da napusti kamp reprezentacije, može odmah da dođe kod nas“, rekao je Klop.

Nastavak sezone u Premijer ligi planiran je za 26. decembar.

„Fudbaleri imaju svoje WA grupe, one će goreti kada bude pobeđivala reprezentacija naših igrača. Moramo da budemo u kontaktu sa igračima, to ne može da se promeni. Dubai smo odabrali da budemo blizu ako neko od njih bude morao ranije da ode ili ispadne sa Mundijala“, zaključio je Klop.

Svetsko prvenstvo u Kataru biće odigrano od 20. novembra do 18. decembra.

BONUS VIDEO Borusija šokirala Bajern, svi golovi iz velikog nemačkog derbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar