Liverpul vs Real Madrid Liverpool FC vs Real Madrid
Liverpul vs Real Madrid Foto:EPA-EFE/Peter Powell

Menadžer fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da Firmino neće biti u sastavu za nedeljni meč protiv Lidsa zbog povrede, dok se za ostale Brazilce još uvek ništa ne zna, zbog kovid protokola kom su podvrgnuti.

„Veoma je teška situacija i vrlo nezgodna za sve klubove, a posebno igrače. I Igrači i klubovi žele da oni igraju mečeve, ali u ovom trenutku se još uvek ne zna da li će moći“, rekao je Klop na konferenciji za novinare, prenosi „BBC“.

PROČITAJTE JOŠ:

Klop je naveo da sve ovo izgleda kao kazna za igrače jer ne mogu da igraju.

„Ovo je prava kazna za igrače. Ovo je njihov posao, rade ono što vole i stvarno nije u redu uskratiti im to. Razumem da je svet i dalje u pandemiji, ali igrači se testiraju tri puta nedeljno i potpuno drugačije se ponašaju od ostalih“, rekao je Klop.

Brazil se ranije žalio i tražio Svetskoj fudbalskoj federaciji da zabrani nastup osmorici reprezentativaca, od 10. do 14. semptembra u premijerligaškim klubovima. Oni su pozvani na utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali se nisu pojavili zbog obaveznog karantina po povratku u Veliku Britaniju.

„Još uvek nismo sigurni ko će moći da nastupi za vikend, ali u celoj situaciji to je najmanji problem“, izjavio je Klop.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)