Foto: EPA/EMILIO LAVANDEIRA

Reprezentativac Italije i štoper Juventusa Đorđo Kjelini, kojeg je Luis Suarez ugrizao za rame na Mundijalu 2014. godine, šokirao je izjavom da se divi Urugvajcu.

Ne postoji osoba koja prati fudbal, a koja ne pamtim čuveni „kanibalski“ atak Luisa Suaresa na Đorđa Kjelinija. Bilo je to na meču Italije i Argentine pre šest godina na Mundijalu u Brazilu.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog trenutka ludila, as Barselone je suspendovan sa Svetskog prvenstva, posle čega je dobio zabranu igranja i za klub. Ipak, ratnik Kjelini mu to nije zamerio, štaviše…

„Istina je da se divim Suaresu zbog njegovih poteza, jer kada bi to izgubio, bio bi prosečan fudbaler“, evocirao je Đorđo uspomene na onaj čuveni meč sa SP.

Stub Juventusove odbrane, nastavio je u istom tonu na račun kontroverznog Suaresa, koji je osim njega, ugrizao i bivšeg srpskog reprezentativca Branislava Ivanovića u dvoboju Čelsija i Liverpula.

„Ništa čudno se nije dešavalo na toj utakmici. Čuvao sam Kavanija celu utakmicu, koji je takođe izuzetno težak za čuvanje. Odjednom, shvatio sam da me je neko ugrizao za rame. To se desilo i to je to, ali to je takva strategija kada ste „jedan na jedan“. Suares i ja smo slični i volim da igram protiv takvih napadača. Pozvao sam ga nekoliko dana kasnije posle tog događaja i rekao mu da nema potrebe da se izvinjava. Da sam ja na terenu isti takav ku*kin sin i da se ponosim time. Nije to varanje, već morate da budete inteligentni na terenu“, iznenadio je fudbalski svet Kjelini ovom izjavom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare