Foto: EPA-EFE/Kirsty Wigglesworth

Istorija nas uči da su srpski fudbaleri umeli da izvedu bizarno glupe poteze zbog kojih su domaći klubovi, ali i reprezentacija mnogo trpeli u prethodnom periodu.

Sećamo se raznih odbojkaških momenata, odnosno igranja rukama u kaznenim prostorima, prekršajima za penale, bespotrebnih crvenih kartona, pa čak i piruete koju je nedavno priredio Nikola Maksimović.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, sve to se ne dešava samo srpskim fudbalerima. Naprotiv.

Kiran Tirni, levi bek Arsenala, pokazao je kako izgleda kada noge izgube funkciju i vezu sa sistemom za donošenje odluka.

Škotski reprezentativac je već kultna ličnost u londonskom klubu, još od momenta kada je primećeno da je u plastičnoj kesi iz prodavnice nosio lične stvari nakon pobede Arsenala u FA Kupu.

To nije donelo probleme timu, samo je bilo bizarno, ali je momenat iz meča protiv Aston Vile zaista problematičan.

Tirni nije bio pod pritiskom rivala, pokušao je da „zalomi“ levom nogom i krene ka napadu, ali je pre toga desnom uspeo da je vrati nazad prema svom golu i da se pritom potpuno zbuni, zapleše u maniru manekenki koje ne umeju da hodaju na štiklama i završio na travi.

Srećom po njega, Arsenal nije pretrpeo veće posledice, ali je taj momenat veoma značajan za ono što sledi.

Momak rođen 1997. godine je dobio poziv reprezentacije Škotske za predstojeći meč finala baraža za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Srbije, koji se igra u Beogradu 12. novembra.

Želimo mu sve najbolje, pa i da ponovi ovaj potez, sasvim sigurno je da će se neko od srpskih igrača naći spreman da iskoristi poklon…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar