Vezni fudbaler Kings Kangva predstavljen je kao novo pojačanje Crvene zvezde u ponedeljak

Klub iz Ljutice Bogdana doveo je 23-godišnjeg zambijskog vezistu, koji je prethodne tri godine proveo u Arsenalu iz Tule.

PROČITAJTE JOŠ:

Otud i poznaje Miodraga Grofa Božovića, koji je svojevremeno trenirao Crvenu zvezdu, ali i sa Goranom Čaušićem, koji je danas na Tajlandu.

„Često smo se smejali zajedno. Bio mi je kao roditelj, kao otac, podržavao me je i davao mi je mnogo samopouzdanja i davao mi je slobodu da radim ono što najbolje umem. Za to mu još jednom hvala“, priča Kangva o Grofu.

„Neću mnogo da govorim o sebi, na terenu će se videti zašto sam ovde. Božović je sjajan čovek i osoba, radili smo malo u Arsenalu. Imao sam sjajan period tamo i veoma sam zahvalan na svemu. Naravno, pričali smo i pričao sam i sa mojim drugom Goranom Čaušićem i Đorđem Despotovićem“, dodao je Kangva.

Kangva u ponedeljak predstavljen, Foto: Starsport

On će u Zvezdi nositi broj 20, a upravo njegovu poziciju je Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih ukazao kao na prioritetnu za dopunu snaga.

„Više bih da pričam na terenu. Neverovatan je osećaj nakon što sam video vesti. Sjajan je osećaj i bio sam jako uzbuđen zbog svega što me čeka kad se priključim timu“, naveo je i istakao kako se nada da će na terenu dobro sarađivati sa Gelorom Kangom.

Zbog specifičnog imena je upitan i da li bi mogao da postane neka vrsta „kralja“ Crvene zvezde, odgovorio je kao iz topa: „Da, definitivno“.

BONUS VIDEO: Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar