Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Sergeju ugovor ističe na leto 2024. godine, da li može da ostane u Laciju do kraja karijere?

„Mislim da nije vreme da sada pričamo o transferu Sergeja Milinković-Savića“, izjavio je menadžer srpskog reprezentativca Mateja Kežman, prenosi „Korijere delo Sport“.

Kežman je u intervjuu za italijanski list, između ostalog, pričao i o svom klijentu.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da nije pravi trenutak da pričamo o Sergejevoj ceni i transferu. Lacio je na vrhu, timu je potreban mir. Svi znamo da će posle Svetskog prvenstva u Kataru neke stvari da budu jasnije. Doći će vreme da pričamo o svemu“, rekao je Kežman.

Srpski fudbaler ima ugovor sa Laciom do juna 2024. godine.

„Kada prođe Mundijal prvo ćemo da popričamo sa predsednikom kluba Klaudiom Lotitom, a onda i sa ostalim zainteresovanim stranama. Za sve ove godine, Sergej i ja smo pokazali poštovanje prema Laciju i predsedniku Lotitu. Moram na prvom mestu da vodim računa o interesima igrača, a onda i o interesima kluba. Siguran sam da će naš odnos ostati isti kao prethodnih godina“, dodao je Kežman.

Milinković-Savić (27) je u Lacio stigao 2015. godine iz Genka. Za klub iz Rima odigrao je 306 utakmica i postigao je 62 gola. Sa reprezentacijom Srbije za igrače do 19 godina osvojio je EP 2013, dok je sa U20 selekcijom naše zemlje trijumfovao na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu 2015.

Za seniorsku selekciju Srbije odigrao je 35 mečeva i postigao je šest golova.

BONUS VIDEO Ovacije za Mitrovića, Sergeja i Piksija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar