Foto: EPA-EFE/Carl Recine

Dramatične scene viđene su sredinom drugog poluvremena finala Lige šampiona, a u centru pažnje bio je kapiten "građana" Kevin de Brujne.

De Brujne je u 57. mintuu prilikom driblinga proturio loptu pored Antonija Ridigera, ali je pri pokušaju da prođe pored njega došlo do sudara, pošto mu je Nemac ušao u putanju.

PROČITAJTE JOŠ...

Tom prilikom dvojica fudbalera su se sudarila glavama, a da situacija nije bila bezazlena postalo je jasno gotovo istog trenutka. Belgijanac je ostao da leži na terenu bez svesti. Dodatan problem predstavljalo je to što je Ridiger na glavi nosio zaštitnu masku zbog povrede lica koju je zadobio tokom revanša polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida.

Gotovo odmah je na teren ušla medicinska ekipa Sitija, koja je pokušala De Brujneu da pomogne. Ipak, udarac u glavu je bio previše jak, pa je kapiten Sitija, koji je u međuvremenu došao sebi, u suzama morao da napusti igru.

Nekoliko minuta kasnije došle su zabrinjavajuće informacije. De Brujne se prvo vratio na klupu iz svlačionice, gde mu je ukazana pomoć, ali je ubrzo morao nazad u svlačionicu jer mu je pozlilo.

Zasad nema informacija o stanju jednog od najboljih fudbalera ekipe Pepa Gvardiole.

Foto: EPA-EFE/Carl Recine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare