Foto: EPA-EFE/SAVVIDES PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde imaće na raspolaganju svog najboljeg igrača na startu Lige Evrope protiv Hofenhajma večeras od 21 čas.

Prema poslednjim informacijama koje stižu iz Nemačke, desetka crveno-belih trebalo bi da zaigra od prvog minuta protiv pomenutog bundesligaša.

Aleksandar Katai, koji je „motor“ srpskog šampiona, trebalo je na preporuku lekara da ostane u Beogradu zbog bolova i povrede primicača u 163. večitom derbiju, ali je odlučio da putuje s ekipom.

Momak iz Srbobrana „stisnuo je zube“ i pomoći će Crvenoj zvezdi na prvom evropskom ispitu ove sezone, što svakako raduje trenera Dejana Stankovića, saigrače i sve kojima je crveno-bela boja u srcu.

Katai je trenirao u sredu uveče punim intenzitetom, ali je mala verovatnaćo da će pod blokadom moći da izdrži svih 90 minuta na terenu.

Podsetimo, Zvezda će na „Rajn-Nekar areni“ biti lišena usluga Gelora Kange i Mirka Ivanića, koji su pozitivni na koronavirus, dok s druge strane Hofenhajm neće moći da računa na svog najboljeg igrača Andreja Kramarića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar