Foto: Nikola Mitić/STARSPORT

Strelac jedinog gola za Crvenu zvezdu protiv Brage (1:1), Aleksandar Katai, pozvao je navijače da ih u što većem broju podrže protiv Radnika.

PROČITAJTE JOŠ

Utakmica 20. kola Superlige zakazana je za ponedeljak od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“, a Katai je istakao da će podrška navijača biti od velikog značaja.

„Znam da je aktuelna priča oko uspeha koji smo napravili u Evropi i da bi svi da čuju što više u vezi toga, ali iskreno mene više zanima koliko ćemo publike imati protiv Radnika. Nama ta podrška mnogo znači, izgaramo na terenu, borimo se svim srcem, postižemo uspehe, kao što je ovaj istorijski i najveća nagrada nam je kada ima što više publike na Marakani. Zato želim da vidim koliko će ih biti ovoga puta, jer svaki gledalac je nama značajan“, kaže Katai, prenosi klupski sajt.

Utakmica protiv Radnika je poslednja koju će fudbaleri Zvezde odigrati na svom stadionu ove godine, a u Surdulici je doživela jedini prvenstveni poraz ove jeseni.

„Mi igramo i borimo se za Zvezdu zbog njenih navijača, da bi oni mogli da uživaju u tome na stadionu i očekujem da će zbog toga i doći. Vidim da je klub omogućio besplatan ulaz. Mi smo dali maksimum i nastavićemo da se borimo za Zvezdu i ubuduće, ali sve je mnogo lakše kada je podrška na tribinama. Zato ponavljam još jednom, bitno je koliko će navijača biti u ponedeljak, jer smo tako najjači i samo tako možemo do novih uspeha. Hajde da vidimo koliko će nas biti protiv Radnika, zvezdaši dođite“, istakao je Katai.

BONUS VIDEO Atmosfera na Zvezda – Olimpijakos, zvižduci i pesma navijača na srpskom i grčkom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar