Katai promocija; Foto: FK Crvena zvezda

Aleksandar Katai pomovisan je na "Marakani", gde je zadužio slavni dres s brojem deset.

Momak iz Srbobrana, koji se iz nekih razloga koji nemaju veze s fudbalom, razišao sa Los Anđeles Galaksijem, nije krio zadovoljstvo zbog povratka u Crvenu zvezdu.

PROČITAJTE JOŠ

„Stvarno super osećaj, zadovoljstvo je opet biti kod kuće. Naravno da sam presrećan i mislim da možemo da napravimo jednu dobru godinu, nalik onoj mojoj drugoj godini tokom prethodnog boravka u Zvezdi. Znam da navijači očekuju mnogo, ali mislim da uz njihovu podršku neće biti problema da se to ponovi. Pratio sam rezultate, više nego utakmice zbog te vremenske razlike kada sam bio u Čikagu. Preklapali se mečevi s mojim treninzinma, pratio ekipu u Ligi šampiona i Ligi Evrope, pokazali želju i borbu, nije izostao kvalitet“, rekao je Katai za Zvezda TV na promociji, na kojoj zbog pandemije koronavirusa nije bilo medija.

As Zvezde i povremeni reprezentativac svestan je odgovornosti koje sa sobom nosi čuvena desetka.

„Nisam još išao u svlačionicu. Imam sad vremena da sve obiđem. Nemam problem sa tim, naravno da uvek ima pritiska, znam kako je bilo prvi put kada sam bio u Zvezdi, mislim da će biti lakše, pošto je prvi put bilo mnogo teže. Što se tiče Lige šampiona, moramo da se borimo. Nešto što je mnogo realno. U tom mom prvom mandatu kada sam bio, nije bilo toliko realno, a sada mislim da je to neka vrsta obaveze“, iskren je Katai.

Mađioničar u kopačkama raduje se i saradnji s novim trenerom Dejanom Stankovićem.

„Ne znam šta bih dodao, čovek je pokazao kakav je igrač, kakav je čovek. Sigurno da će imati uspeha i kao trener“, jasan je Katai.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar