Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Neverovatne scene.

Fudbaler Čelsija i reprezentativac Maroka Hakim Ziješ nije potpisao ugovor sa Pari Sen Žermenom, pošto su čelnici londonskog kluba poslali pogrešnu dokumentaciju u Pariz, tvrde francuski mediji.

Ziješ je juče dogovorio lične uslove ugovora sa šampionom Francuske, a potom je uspešno prošao lekarske preglede u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ

On je zatim čekao da mu stigne dokumentacija iz Londona, pošto se dva kluba dogovore oko dužine ugovora i visine obeštećenja za marokanskog fudbalera.

Francuski mediji tvrde da su se pregovori odužili, a kada je konačno postignut dogovor usledila je trka sa vremenom, pošto je transfer morao da bude realizovan do utorka u ponoć.

„Sve je propalo zbog Čelsija. Rukovodstvo Čelsija je tri puta u Pariz slalo pogrešnu dokumentaciju. Čelsi je konačno oko ponoći poslao potrebnu dokumentaciju u Udruženje francuskih prvoligaša, koje je potom sve papire prosledilo Pari Sen Žermenu. Međutim, prelazni rok je već bio završen, kada je sva neophodna dokumentacija noćas stigla u PSŽ“, navode francuski mediji i dodaju da rukovodstvo PSŽ-a sprema žalbu.

Čitava ujdurmaoko ovog transfer apodsetila je na administraciju i šaltere u Srbiji gde ti uvek fali „jedan papir“ i gde je ponekad neophodno po više puta donositi papire, da bi se na kraju uvek potkrala neka „greška“.

BONUS VIDEO Tadić konačno zatresao mrežu 

Komentari

Svi komentari (0)