Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Aleksandar Šćekić, defanzivni vezista, neće biti na raspolaganju treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću tokom reprezentativne pauze.

On je otputovao u Podgoricu gde se sa nacionalnim timom Crne Gore priprema za takmičenje u Ligi nacija.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, za sajt Partizana je govorio o nedavnoj utakmici protiv Spartaka, kada je postigao gol za 2:1.

Za komentar – „kad je teško, Šćekić“, kaže:

„Joj, što ja ne volim o tome… Kao da je bitno ko je, bitno je da smo pobedili… Nemoj molim te o tome“, rekao je Šćekić.

Potom se osvrnuo i na sam meč.

„Posle nekoliko naših kikseva malo smo pali, ali se brzo vraćamo na pravi put u pravo vreme i dižemo samopuzdanje. Igramo bolje. Mislim, baš u pravom trenutku, jer nas čekaju, rekao bih možda i najvažnije utakmice u ovoj polusezoni“.

Kada se razmišlja u stilu ‘Eh, da je Šćeka igrao derbi…’

„Žao mi je kada propustim bilo koju utakmicu, a ne takvu kao što je derbi. Poveda je bila takva da nisam mogao da igram ni pod injekcijama, jer je sve bilo pod strašnim otokom i podlivima. Bodrio sam ih sa tribina i bilo mi je izuzetno teško da gledam“.

U sredu nacionalna selekcija Crne Gore igra prijateljski duel sa Kazahstanom, potom u subotu gostuju Azerbejdžanu na neutralnom terenu u Zaprešiću. Poslednju meč sa Kirom u okviru Lige nacija, igra se sledećeg utorka u Podgorici.

„Imamo još dva meča, nadamo se pobedi, ali ne zavisi sve od nas. Možda uz malo sreće, ako Luksemberg napravi neki kiks budemo i prvi, što svi jako želimo“, istakao je Šćekić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)