Faustino Asprilja; Foto: EPA PHOTO ANSA/FARINACCI

Proslavljeni italijanski fudbaler Fabio Kanavaro je u intervjuu za "Sky sport" pričao o brojnim trenucima iz bogate karijere, a posebno je bila interesantna anegdota iz Parme vezana za Faustina Asprilju.

Fabio Kanavaro je u Parmu stigao iz Napolija, kao tinejdžer, a „mlekadžije“ su u tim trenucima bile na vrhu italijanskog i evropskog fudbala. Za klub su nastupale zvezde poput Bufona, Tirama, Asprilje.

PROČITAJTE JOŠ

„U Parmu sam došao kao klinac, a kada smo igrali, igrali smo da budemo prvaci. Tadašnji kapiten Minoti delio nam je papire na kojima su bile ispisane kazne koju je svako od nas morao da plati. I kada je došao red na Asprilju, na papiriću je pisalo da mora da plati tri miliona evra. Ludak je ustao i pojeo papirić“, prisetio se nesvakidašnje scene Kanavaro, koji je 2006. godine osvojio „Zlatnu loptu“, nakon što je iste godine postao prvak sveta s Italijom.

Asprilja, kojeg i dan-danas obožavaju brojni ljubitelji fudbala iz devedesetih godina, trenutno se bavi prodajom kondoma. Ipak, zbog pandemije koronavirusa, proizvodnja je stala, ali je Kolumbijac ponudio na Tviteru svoje usluge i prodaje dva po ceni jednog, kako bi pomogao onima u „nevolji“.

U nesvakidašnji biznis bivši legendarni napadač Parme i Njukasla, zaplovio je 2004. godine i odlično mu ide. Kaže da kod kuće ima tri i po miliona kondoma koje je voljan da proda ispod cene.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar