Foto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Letnji prelazni rok mogao bi da bude jedan od najzanimljivijih ikada

Fudbaleri Njukasla obezbedili su preko Premijer lige plasman u Ligu šampiona naredne sezone, te čelnici kluba planiraju da na leto odreše kesu i ulože u ozbiljnu rekonstrukciju tima.

Još krajem 2021. godine crno-beli engleski klub preuzeo je saudijski konzorcijum na čelu sa princom Mohamadom bin Salmanom, a rezultati su ubrzo nakon toga postali i više nego dobri, što je potvrdio i plasman u Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Edi Hau izvukao je maksimum iz onih igrača koji su mu bili na raspolaganju, ali se uprkos tome očekuje da na leto stignu i zvučna pojačanja.

Među 10 imena koja se najviše spominju nalaze se: Nejmar, Hari Kejn, Sergej Milinković-Savić, Žoao Feliks, Dominik Sobosalai, Samjuel Čukvueze, Ebereči Eze, Mohamed Kuduš, Musa Diabi i Rajan Gravenberh.

Iako zvuči neverovatno, svaki od pomenutih igrača blizu je transfera iz trenutnog kluba, a Njukaslu neće biti problem da ponudi velike svote novca kako bi se adekvatno pojačao za Ligu šampiona, a možda čak i napao neku titulu.

I ranije su se imena poput Sergeja i Nejmara pominjala u vezi sa Njukaslom, ali do ozbiljnih pregovora još uvek nije došlo.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape čestitao rođendan sinu Ljubomira Fejse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar