Vanda Ikardi
Foto: Instagram screenshot /wanda_icardi

Životna borba

Poznata argentinska starleta Vanda Nara prvi put se oglasila posle navoda da ima leukemiju.

Pre nekoliko dana u Argentini su se pojavile informacije da Vanda ima leukemiju, a vesti su se proširile širom sveta.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je Vanda veoma aktivna na društvenim mrežama, ovoga puta se nekoliko dana nije oglašavala, što je izazvalo dodatnu zabrinutost.

Ipak, (bivša) supruga fudbalera Maura Ikardija odlučila je da prekine sa ćutanjem, te je na Instagramu ostavila veliku poruku za pratioce.

„Posle nekoliko dana izolacije želim da vam kažem neke stvari. U sredu sam uradila rutinske testove, koje radim jednom godišnje ili kada želim da putujem, saznala sam da imam neke negativne vrednosti i morala sam da idem u bolnicu. Otišla sam da dobijem jasnije uzorke u vezi ove teme“, napisala je Nara.

Vanda ima veliku porodicu, a decu je htela da sačuva od neproverenih informacija.

„Kao i sve mame, trudila sam se da sakrijem svoje strahove i teskobe od svoje dece. Pogotovo što još uvek nisam imala tačnu dijagnozu. Nažalost, u petak su od novinara dobili potvrdu dijagnoze koju ja nisam imala. Medicina nije egzaktna i tada nije prošlo ni 24 sata od mojih prvih studija. Moja deca su uvek sve saznala od mene, uvek sam pričala i ovo nije bio izuzetak. Ali ja bih izabrala da to uradim sa više rezultata i studija; a pre svega s mojim vremenom. Zahvaljujem svojoj porodici, svakom prijatelju i svakom od vas što ste mi pokazali ljubav koju imate prema meni. Već sam kod kuće, čekam još testova i sledim upute stručnjaka koji me prate. Čuvaću to privatno, posebno da zaštitim svoju decu“, zaključila je ona.

Vanda i Ikardi su proteklih godina mnogo puta dolazili u fokus javnosti zbog svađa, prevara i burnog ljubavnog života. Nebrojano puta se pominjao i razvod u njihovom slučaju, ali su ostali zajedno uprkos svim problemima, ako je sudeći po nedavnim objavama na društvenim mrežama.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_nara)

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_nara)

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_nara)

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar