Foto: Tanjug / Andrea Bressanutti/LaPresse via AP

Fudbaleri Juventusa odigrali su nerešeno s Udinezeom u danu kada se u vezi sa Kristijanom Ronaldom podigla velika bura.

To se dešava već neko vreme jer se piše da Portugalac hoće da napusti torinski klub, iz kog su posle utakmice probali da „ugase taj požar“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ronaldo se na početku meča nije našao u startnoj postavi, a fudbalski insajder Fabricio Romano naveo je da je to bio Ronaldov zahtev, jer Portugalac hoće da nađe novi angažman na tržištu. Do sada ponuda za njega nije bilo.

Pavel Nedved je pred utakmicu s Udinezeom rekao da je Ronaldovo izostavljanje iz startne postave „normalna stvar“, dok je posle utakmice trener Masimilijano Alegri rekao da je on saopštio Ronaldu da neće igrati kao starter.

Odigrao je pola sata i dao je gol, ali je on poništen zbog ofsajda posle VAR provere.

„Ronaldo se oseća dobro. Pričao sam sa njim pre utakmice i rekao mu da će početi sa klupe. Stavio se na raspolaganje, igrao je dobro kad je ušao na teren i zatresao je mrežu, samo je gol poništen“, rekao je Alegri.

Da podsetimo, Juventus i Udineze odigrali su 2:2, a pogotke za „staru damu“ postigli su Dibala i Kvadrado u trećem i 23. minutu, dok su strelci za tim iz Udina bili Perejra i Delofeu u 51. i 83. minutu.

BONUS VIDEO: Atmosfera koju su napravili navijači na stadionu „Rajko Mitić“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar