Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Doskorašnji kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer napušta taj klub ovog leta, ali još uvek nije predstavljen u novom.

Menadžer Erik ten Hag je pre manje od mesec dana odlučio da mu oduzme kapitensku traku kada je Hari rekao da će svejedno nastaviti da pruža maksimum dok igra za Junajted.

PROČITAJTE JOŠ:

To igranje nije potrajalo dugo, jer su „crveni đavoli“ pristali na ponudu Vest Hema vrednu 30 miliona funti (oko 34,7 miliona evra) za štopera koji je boravak u Mančesteru obeležio kiksevima i gafovima.

Vest Hem je poslao ponudu pre tri dana, a Fabricio Romano, fudbalski novinar, kaže da Junajted hoće da proda Megvajera, ali istovremeno mora da nađe zamenu.

Upravo zbog toga još uvek nije gotov ceo posao, mada je Dejvid Mojes, menadžer „čekićara“ rekao je da Mančester prihvatio ponudu.

To svejedno ne znači da Megvajer ne bi mogao da zaigra protiv Vulverhemptona, upravo zato što još uvek nema adekvatne zamene.

Megvajer je u Junajted stigao iz Lestera, avgusta 2019. godine kada ga je mančesterski klub učinio najskuplje plaćenim defanzivcem u istoriji i dao je za njega 87 miliona evra.

Do sada je u dresu „crvenih đavola“ odigrao 175 utakmica, dao je sedam golova, podelio pet asistencija i osvojio je jedan trofej u Liga kupu.

BONUS VIDEO: Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar