Hari Kejn Foto: TANJUG/AP Photo/Leila Coker

Bajern ga je pustio prelako i tu šansu je sačekao Totenhem.

Londonski klub ne uspeva da pronađe trenera koji će uspeti da donese trofej, trenera koji će opravdati velike ambicije navijača. Delom i zbog toga što se ni trenerima ne veruje u potpunosti, ali i veliki stručnjaci su u severnoj Londonu ostajali bez trofeja.

PROČITAJTE JOŠ

„Pevci“ šanse da preokrenu sudbinu kluba vide u trenerskom zvezdi u usponu Julijanu Nagelsmanu, prenosi „Sky Sports“. Navodno su u toku završni pregovori, pa je posao gotovo završen.

Danijel Levi, predsednik kluba, odlučan je u nameri da je Nagelsman pravi čovek za to jer Nemac vidi Totenhem kao veliki klub, ali i kao tim koji ima veliki potencijal. Jedino što je u ovom trenutku kočnica ovom poslu je briga Nagelsmana koliko će učestvovati u transferima i krojenju politike kluba.

Foto:: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Bajern je iznenadio sve kada je krajem marta odlučio da se rastane sa Nagelsmanom. Na njegovo mesto u Minhenu je Tomas Tuhel, a njegovi rezultati pokazuju koliko je ovo teška stolica.

Nagelsman se proslavio kada je Hofenhajm transformisao iz tima koji se bori da ne ispadne iz Bundeslige u tim koji je došao do Lige šampiona. U tom momentu je bio mlađi od većine fudbalera koje je trenirao.

Sa Bajernom je u prvoj sezoni osvojio titulu, ali drugu sezonu nije završio. Totenhem je bez trenera od kada se rastao sa Antonijem Konteom.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar