Spektakl u nemačkom Klasikeru između Borusije iz Dortmunda i Bajerna iz Minhena ostao je u senci jedne izuzetno mučne situacije koja se dogodila sredinom drugog poluvremena.

PROČITAJTE JOŠ...

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Julijan Brant bio je u vazdušnom duelu sa Dajom Upamekanom iz redova Bavaraca, kada je došlo do sudara. Nemački fudbaler je tom prilikom izgubio ravnotežu, nezgodno pao na teren i glavom udario u zemlju.

Da je situacija izuzetno ozbiljna postalo je jasno gotovo momentalno, pošto su igrači oba tima počeli da zovu lekare dok je Brant nepomično ležao na terenu.

Usledio je prekid koji je potrajao nekoliko minuta, tokom kog su fudbaleri Borusije i Bajerna stajali oko njega kako bi sprečili navijače da vide šta se dešava.

Utakmicu možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Nakon prve pomoći Brant je napustio igru i prevezen je u bolnicu na dalje preglede, a Borusija poražena od Bajerna sa 3:2.

BONUS VIDEO Spektakl u Klasikeru, ludnica i trijumf Bajerna nad Borusijom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar