Foto: FK Crvena zvezda

Jovan i Nikola Mituljikić, dvojac ofanzivaca koji ove sezone u skreće pažnju na sebe u Omladinskoj ligi Srbije, produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom na još četiri godine.

PROČITAJTE JOŠ

„Nezamenjivi su talentovani blizanci u timu Marka Neđića i predstavljaju budućnost Crvene zvezde, što dokazuju iz meča u meč sjajnim driblinzima, golovima i asistencijama. Obojica su izuzetno ofanzivno nastrojeni sa konstantnom željom i težnjom da licem napadaju gol, što je neophodno u modernom fudbalu, ipak nešto ofanzivniji ove sezone bio je Nikola koji je neretko igrao i na poziciji centarfora“, saopštio je klub.

„Neopisivo je potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom, evropskim i svetskim šampionom. Prekjuče sam postigao het-trik protiv RFK Novog Sada, a danas produžujem ugovor sa Zvezdom, sve to me motiviše da radim predanije. Nadam se što boljim partijama i tituli u omladincima i sanjam dan kada ću debitovati za prvi tim“, rekao je Nikola.

Jovan je s druge strane manevrisao u centralnom delu veznog reda.

„Osećaj je neverovatan. Ovo mi je najsrećniji dan od kada sam počeo da se bavim fudbalom. Čast mi je da nosim Zvezdin dres na svakoj utakmici. Nadam se da ću uskoro i debitovati, nekoliko puta sam dobijao poziv Dejana Stankovića da se priključim treninzima i jedva čekam da istrčim na „Marakanu“, kaže Jovan.

Direktor Omladinske škole Crvene zvezde, Dragan Mladenović istakao je da je produžetak saradnje sa braćom Mituljikić od velikog značaja za klub.

„Sigurno veliki dan za Omladinsku školu i klub. Igrači koji su danas produžili profesionalne ugovore su velika budućnost kluba i predstavljaju ogroman zalog za budućnost. Njihov kvalitet je neosporan, dobro se razvijaju i mislim da će klub od njih u narednom periodu imati ozbiljne benefite. Crvena zvezda računa i uvek će računati na svoju decu. Ono što je dobro jeste da sve veći broj mladih potpisuje profesionalne ugovore. Jednostavno taj trend se širi i u prethodnih pet ili šest godina je dostigao takav nivo da najbolji igrači izlaze iz Crvene zvezde, to se vidi i po rezuzltatima koje Omladinska škola pravi, iako to nije prioritet i po klubu koji pravi fantastične rezultate, a naša deca učestvuju u razvoju kluba“, istakao je Mladenović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar