Foto: youtube.com

Utakmica između TSC-a i Napretka našla se u centru pažnje zbog sumnjivih kretanja kvota na brojnim kladionicama, a kada pogledate pregled meča, biće vam jasno i zašto je toga bilo.

PROČITAJTE JOŠ

Iako se Napredak grčevito bori za opstanak, a TSC je pred meč bio na visokoj šestoj poziciji i uz to domaćin, prema kvotama u kladionicama, Napredak je bio veliki favorit.

Zato je pomalo iznenađujuće bilo da je kvota na pobedu TSC-a iznosila astronomskih 4.75, remi 3.50 a na pobedu Napretka 1.61 u italijanskom bet365, kao i u kladionici 1x koja je takođe više šanse davala Kruševljanima – 1.7, dok je kvota na remi bila 3.6 a na pobedu domaćeg sastava 4.52.

Nakon odigrane utakmice, te sumnje su samo još jače s obzirom na to da je TSC na poluvremenu imao prednost od 1:0, ali je došlo do volšebnog preokreta u drugom poluvremenu kada samo za 17 minuta, Napredak pravi preokret i dolazi do pobede, koju su kladionice očigledno očekivale.

TSC je poveo u 31. minutu golom Milićevića, a Napredak je preokrenuo pogocima Bačanina u 61, Melunovića u 69. i novim pogotkom Bačanina u 78. minutu.

Drugi i treći gol deluju kao da je Napredak igrao protiv petlića ili ljudi koji nisu ni znali šta rade na terenu, šetali su se Kruševljani do šesnaesterca bez ikakvog pritiska i duela.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare