Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Partizan je u velikom stilu otvorio novu sezonu u Superligi pobedom protiv Proletera u Novom Sadu, rezultatom 4:0, a strelac poslednjeg pogotka iz slobodnog udarca je bio Miloš Jojić.

PROČITAJTE JOŠ

„Odigrali smo dobru utakmicu, posebno prvo poluvreme, dok je teren još bio dovoljno dobar za igru. Kontrolisali smo utakmicu od prvog minuta. Namestila se situacija da imamo slobodan udarac gde možemo biti opasni, ja sam izveo dobro i postigao pogodak“, rekao je Jojić.

Slobodnom udarcu je prethodio sjajan prodor Danila Pantića.

„Dača je odlično radio na pripremama. Drago mi je da se vratio. Vredno je radio i to je pokazao i na pripremnim utakmicama, a odlično je odigrao i Proletera“, poručio je Jojić.

On je imao samo reči hvale i za partiju Rikarda Gomeša.

„Rikardo je odlično počeo, drago mi je zbog njega. On je kvalitetan igrač koji će mnogo značiti u nastavku prvenstva. Već na pripremnim utakmicama se videlo o kakvom igraču se radi. Poznajem ga još iz prvog mandata, iako nisam bio prisutan“.

Crno-bele 22. jula očekuje meč protiv Dunajske Strede u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija, a Jojić ističe da se nada pobedi

„Očekuje nas teška utakmica, neugodan protivnik, mlad, agresivan. Još uvek nemamo jasnu sliku o njima, mislim da ćemo ih u narednih nekoliko dana analizirati i dobiti jasniju sliku. Verujem u moju ekipu, u naš kvalitet. Igramo kod kuće, pred našim navijačima i nadam se pobedi!“, rekao je vezista ctno-belih.

Ne krije koliko ekipi znači podrška navijača čije je prisustvo dozvoljeno na stadionu nakon godinu i po dana igranja pred praznim tribinama.

„Znamo svi kakvi su navijači Partizana i koliko nam daju vetar u leđa. Mnogo nam znače i mnogo su nam nedostajali prethodnih godinu dana. Vratili smo im ovim dobrim startom, nadam se da će se tako nastaviti“, istakao je Jojić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar