Foto: Tanjug/ AP Photo/Laszlo Balogh)

Premijer liga se nalazi u velikim problemima jer se brojne utakmice odlažu zbog epidemije koronavirusa koja se proširila među igračima engleskih klubova.

PROČITAJTE JOŠ

Jedna od ekipa koja se suočila sa problemom, jeste i Liverpul, koji za sada svoje mečeve uredno igra.

Tri igrača u ekipi Jirgena Klopa, završili su u karantinu i nisu bili u kobinaciji za sastav u ppobedi protiv Njukasla.

Brzi testovi uoči utakmice pokazali da su Virdžil Van Dajk, Fabinjo i Kurtis Džons pozitivni na koronavirus. Jirgen Klop je izjavio da se čekaju rezultati PCR testova pa još nije sa sigurnošću potvrđeno da spomenuti trojac ima koronavirus.

U međuvremenu se ekipa srpema za meč sa Totenhemom.

„Njih trojica su dobro. U ovom trenutku niko drugi nije pozitivan,ali igrači tek kasnije dolaze ovdj“, rekao je Klop pa se osvrnuo na utakmicu koju po rasporedu Liverpul u nedjelju treba da igra protiv Totenhema, koji su u velikom problemu zbog koronavirusa.

Utakmice Premijer lige možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze .

„Ako budemo imali još šest, sedam ili osam slučajeva nećemo moći da igramo, ali po trenutnoj situaciji možemo i želimo igrati.“

I dok većina klubova ne otkriva poimence koji su igrači zaraženi, Liverpul je to napravio.

„Nemamo šta da sakrivamo. Najvažnije nam je da su momci zdravi. Ako neko ima grip i pitate me za njega, reći ću vam da ima grip. Ako je neko slomio nožni prst, reći ću vam da je slomio nožni prst“, objasnio je Klop.

On je na kraju imao poruku i za sve protivnike vakcinacije.

„Znam da će antivakseri sada govoriti kako je Klop rekao da se vakcinišemo, a sad njegovi igrači imaju virus. Da, ali vakcina smanjuje šanse da ćete dobiti virus, a ako ga i dobijete moći ćete da s eoproavite na pravi način.“

BONUS VIDEO Golovi i najbolji potezi sa utakmice Liverpul – Arsenal

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar