Foto:STARSPORT

Crvena zvezda je odnela tri boda iz Ivanjice iako je protiv Javora gubila 0:1 već u 4. minutu, ali je do poluvremena okrenula rezultat u svoju korist i na kraju slavila sa 5:1.

PROČITAJTE JOŠ

Strelci za Crvenu zvezdu u 31. kolu Superlige bili su Katai u 8. i 31, te Milunović u 65. i Ben u 72. minutu, dok je počasni pogodak za domaćina postigao Luković u 4. minutu utakmice.

Luković je brzo doveo domaćina u vođstvo, Ivanjičani su hrabro otvorili meč, nisu se povukli, nisu se branili, ali samo par minuta kasnije stavljeno im je do znanja da im neće biti lako da pobede lidera šampionata.

Katai je iz slobodnog udarca odmah anulirao prednost, izjednačio na 1:1, a potom u 31. minutu i doneo prednost Crvenoj zvezdi od 2:1. Ivanić je šutirao ka golu Javora, golman Velimirović je uspeo da se odbrani, ali je onda lopta stigla do Kataija koji nije pogrešio.

U drugom poluvremenu Javor je zapretio, Jeftić je pogodio prečku, ali to je bilo sve što su Ivanjičani uradili u nastavku utakmice.

Milunović je u 65. minutu posle centaršuta Kange sproveo glavom loptu u mrežu domaćina, a tačku na utakmicu stavio je Ben u 72. minutu, kada se našao sam ispred golmana Velimirovića i neometano poslao loptu u mrežu za 4:1.

Javor – Crvena zvezda 1:5 (1:2)

Stadion: Kraj Moravice Gledalaca: Bez publike Sudija: Lazar Lukić. Strelci: Luković 4 – Katai 8, 31, Milunović 65, Ben 72, Falko 82.

Javor: Velimirović, Ostojić, Pavišić, Jevtić, Jevremović, Dukure, Maričić (od 67. Rušević), Šćepanović (od 77. Vico), Nikolić (od 77. Zvekanov), Ilić, Luković (od 77. Balabanović).

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Pankov, Milunović (od 80. Gobeljić), Rodić, Petrović, Ben (od 75. Falko), Ivanić (od 80. Vukanović), Kanga, Katai (od 70. Srnić), Krstović (od 70. Pavkov).

90′ Kraj utakmice

82′ GOOOOL Falko strelac za 5:1

Vukanović – Rodić – Falko i Crvena zvezda vodi 5:1.

72′ GOOOL Ben  – 4:1

Gotova je utakmica u Ivanjici, bar što se rezultat tiče. Zvezda je završila posao četvrtim golom, a strelac je bio Ben. Sam se našao ispred golmana Javora, lepo je primio loptu, šutirao, sigurno, precizno…

65′ GOOOOL Milunović za 3:1

Crvena zvezda polako privodi meč kraju. Kanga je izveo slobodan udarac, Milunović je najviše skočio u kaznenom prostoru i spakovao loptu u mrežu Ivanjičana za 3:1.

58′ Sudija pogođen u glavu

Arbitar Lukić je pogođen loptom u glavu i ima krv na licu, tako da je utakmica prekinuta. Maričić ga je pogodio, ali lekari su brzo intervenisali, sanirali povredu i meč je nastavljen.

55′ Ben izblokiran

Pokušao je da šutira Ben, učio je to snažno, ali su ispred njega stali igrači Javora i izblokirali udarac.

48′ Krstović pokušava da promeni rezultat

Ben je centrirao u kazneni prostor Javora i uposlio Krstovića, ali on nije bio dovoljno precizan da poemni rezultat.

46′ Počelo je drugo poluvreme

Javor je imo prvi napad, nadamo se da će utakmica biti zanimljiva kao i u prvom poluvremenu.

Foto:STARSPORT

45′ Kraj prvog poluvremena

Crvena zvezda je mirno privela poluvreme kraju. Posle pogođene stative nije bilo drugih uzbuđenja. Crvena zvezda je imala loptu u svom posedu 54 posto i devet udaraca u okvir gola, tako da zasluženo vodi na stadionu kraj Moravice.

38′ Javor igra hrabro, Jeftić pogodio stativu

Ivanjičani ne žele da se brane, igraju solidno, pritisli su odbranu Crvene zvezde, Jeftić je posle kornera nekako pogodio okvir gola Milana Borjana, ali nema promene rezultata.

31′ GOOOOL Ponovo Katai – 1:2

Crvena zvezda je okrenula rezultat u svoju korist. Strelac je ponovo bio Katai. Ivanić je šutirao ka golu Javora, golman Velimirović je uspeo da se odbrani, ali je onda lopta stigla ka Kataiju koji nije pogrešio – 2:1.

22′ Gajić je oprobao šut

Šutirao je Gajić sa 30 metara, ali je golaman Javora uspeo da sačuva mrežu, doduše uz malo problema.

16′ Zašto nema golova u Ivanjici?

Već osam minuta nije postignut nijedan gol?! Šalimo se, naravno, opao je ritam utakmice, i Javor i Zvezda sada igraju opreznije i nema prilika za novi pogodak.

8′ GOOOOL KATAI je pogodio za 1:1

Majstor fudbala je Aleksandar Katai… Izveo je slobodan udarac, ptrebacuo živi zid i pogodio nebranjeni deo mreže za 1:1. Izuzetno zanimljiv početak meča u Ivanjici.

4′ GOOOOL – LUKOVIĆ ZA 1:0

Luka Luković je iznenadio Zvezdu na startu utakmice. Centrirao je, ali je lopta između stative i golmana Borjana otišla u mrežu – 1:0.

1′ Utakmica u Ivanjici je počela

Domaćin je krenuo u napad, videćemo koliko će imati snage da nastvi u istom ritmu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar