Foto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Jaja Ture, legendarni vezni igrač Mančester sitija, iako je najavljen, neće biti učesnik humanitarnog meča u organizaciji "Soccer Aid" koji će u nedelju biti odigran na Old Trafordu.

PROČITAJTE JOŠ

Razlog je bizaran. Reprezentativac Obale Slonovače je učesnicima meča, poslo poruku ponudivši im da „angažuje 19 prostitutki“ kako bi se zabavili. Nekolicina njih se požalila organizatorima, koji su odlučili da Ture ipak u nedelju zabiđe stadion Mančester junajteda.

„Želim da se izvinim svima koju učestvuju u ovom meču zbog neadekvatne šale zbog koje veoma žalim. Sve sam napisao u šali, ali nisam razmislio o tome kako će se osećati ostali. Izbrisao sam poruke i u uputio sam izvinjenje svima u grupi. Okupili smo se zbog dobrog cilja, a ovo skreće pažnju sa same utakmice koja je osmišljena da pomogne deci širom sveta. Žao mi je što je ovo privuklo pažnju koja treba da bude usmerena na meča. Preuzimam odgovornost. Odrastao sam čovek koji ne bi smeo da se šali na ovaj način. Veoma mi je žao zbog greške, svima želim sve najbolje u nedelju“, napisao je na tviteru Ture koji je trenutno bez angažmana.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare