Branislav Ivanović; Foto: EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Branislav Ivanović, bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, ostaće po svemu sudeći i sledeće sezone u Zenitu, uprkos činjenici da mu ovih dana ističe ugovor.

Prema pisanju ruskih medija, pouzdanom defanzivcu koji je za Zenit od 2017. godine odigrao 86 utakmica uz sedam postignutih golova, klub iz Sankt Peterburga će ponuditi produžetak saradnje još godinu dana.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji fudbaler Zenita i čovek koga u Rusiji smatraju ekspertom za fudbal Sergej Gerasimec, tvrdi da ima pouzdanu informaciju kada je u pitanju budućnost Baneta Ivanovića u tom klubu.

Navodno, Ivanović, koji je inače i kapiten ekipe, želi dvogodišnji ugovor, ali je trenutno na stolu produžetak saradnje na još godinu dana.

„Mislim da će se Zenit dogovoriti sa Branislavom Ivanovićem. On želi ugovor na dve godine, a ponuđena mu je još jedna godina. Prema mom mišljenju, Srbin može da odigra još dve sezone u ruskom šampionatu“, poručio je Gerasimec.

Već narednih dana biće poznat epilog sastanka nekadašnjeg kapitena „orlova“ sa čelnicima Zenita. Podsetimo, Ivanović je pre tri godine stigao u Rusiju iz Čelsija s kojim je osvojio Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar