Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Radnik iz Surdulice sa 2:1 na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru 32. kola Superlige Srbije, a jedan od najzapaženijih aktera na utakmici i strelac pobedonosnog gola bio je Mirko Ivanić.

PROČITAJTE JOŠ

„Zaista jedna sjajna i zanimljiva utakmica. Ne pamtim kad smo na našem stadionu imali ovako zanimljiv i neizvestan meč. Stvorili smo dosta šansi, ali nismo uspeli da ih realizujemo, a nažalost smo promašili i dva jedanaesterca. Međutim, nismo odustajali nijednog trenutka, verovali smo u sebe i na kraju zasluženo slavili. Zbog ovakvih utakmica fudbal je najinteresantniji sport“, rekao je Ivanić za klupski sajt.

Lider Zvezde je naglasio koliko je crveno-belima značajan niz od dvadeset uzastopnih pobeda, kao i koji je cilj Zvezde u nastavku sezone.

„Imali smo veliku želju da nastavimo niz pobeda, zbog prethodnog truda koji smo uložili. Naš cilj je da pobedimo sve utakmice do kraja prvenstva, kao i da osvojimo Kup Srbije. Bez obzira na sve imamo svoje želje i ciljeve kojima težimo i nećemo ni milimetar popustiti od toga“, zaključio je Ivanić.

Zvezda napada duplu krunu, a u polufinalu Kupa, dočekaće Radnik u sredu u 17 časova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar