Foto: Instagram / Iva Urošević

Iva Urošević, supruga kapitena Partizana Slobodana Uroševića podelila je neke zabrinjavajuće i zgražavajuće poruke.

Partizan je u četvrtak uveče remizirao na svom stadionu 2:2 sa AEK-om iz Larnake i posle 2:1 iz prvog meča – eliminisan je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

Zato će takmičenje nastaviti u borbi za Ligu konferencija, sa malteškim Hamrunom, a navijačima u Humskoj je smetalo „sve i svja“.

Tako su tokom meča u više navrata vikali „uprava napolje“, dolazilo je u nekoliko navrata do tuča na tribinama, a na kraju utakmice igračima su skidani dresovi.

Tokom same utakmice, Iva Urošević je bila predmet surovih uvreda, od kojih je neke podelila na mrežama.

Psovali su joj majku, govorili da je ku*** i da treba da odu iz Partizana i ona i njen muž, a bilo je i pretećih poziva, te na kraju i uvreda na račun Uroševića koga su nazvali „narkomanom“.

Bez trunke stida. Na sve to, Iva Urošević je ostala smirena i staložena.

„Sva sreća pa sam ja jedna voljena i maksimalno zaštićena osoba, pa me ovakve stvari ne mogu pogoditi previše, ali na ovo ne treba da se ćuti. Ovakve osobe treba pokazati javno. Nemate pravo ovo da radite, iako vam se čini da imate, pošto u ovoj zemlji zakona nema, nemate pravo“, napisala je Iva.

Dodala je i da ne želi previše da pokloni pažnje manjini ovakvih.

„Već da se zahvalim svim divnim ljudima i pravim navijačima koji nam već četiri i po godine pružaju podršku kakvu svaki sportista priželjkuje. Hvala na lepim rečima, bodrenju, podršci i onda kada je bila najpotrebnija“, napisala je Iva Urošević.

BONUS VIDEO: Blam srpskog komentatora na RTS kakav se retko viđa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare