Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Okončana sezona i u Prvoj ligi Srbije.

Fudbaleri Mladosti iz Novog Sada zabeležili su najveći uspeh u klupskoj istoriji pošto su takmičenje u Prvoj ligi Srbije okončali na prvom mestu, čime su obezbedili direktan plasman u Superligu Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

Novosađani su u poslednjem kolu bili bolji od IMT-a sa 2:0, čime su zadržali tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Javor.

Tim iz Ivanjice je ujedno druga ekipa koja će se naredne sezone nadmetati u eliti, pošto su u poslednjem kolu pobedom nad Loznicom od 1:0 ostali na drugoj poziciji, te će se nakon godinu dana u niže rangu vratiti u Superligu.

Sa druge strane, Železničar i IMT će pokušati da se kroz baraž domognu najjačeg fudbalskog ranga u Srbiji, pošto su zauzeli treće, odnosno četvrto mesto. IMT će za prolaz igrati protiv 13. ekipe Superlige, Novog Pazara, dok će Železničar odmeriti snage sa Radničkim iz Kragujevca, koji sa klupe predvodi Nenad Lalatović.

Prve utakmice baraža na programu su 25. maja u Novom Pazaru i Pančevu, dok je revanš zakazan za četiri dana kasnije, kada će domaćini biti IMT i Radnički.

BONUS VIDEO Šou u Bugarskoj, igrači se svađali oko penala, vlasnik jednog od njih oterao na tribine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram