Frančesko Toti
Frančesko Toti; Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO

Princ Rima, legenda italijanskog fudbala i jedna od omiljenih desetki svih vremena. Frančesko Toti je za mnoge bio fudbalski ideal, ali je i on nedavno prolazio kroz izuzetno teške momente.

Toti je završio karijeru 2017. godine, a prošao je kroz izuzetno težak period ove godine kada se razveo od Ilari Blazi pošto je ustanovio da ga je varala.

PROČITAJTE JOŠ

„Sve se dešavalo u martu i aprilu prošle godine. Dugo sam patio. Prošao sam kroz težak period, prvo jer sam prestao da igram, a onda mi je preminuo otac zbog koronavirus, od koga sam i bolovao 15 dana“, iskren je bio Toti.

Zatim je otkrio i kako se sve dešavalo njemu iza leđa.

„Moje supruge, kada mi je najviše trebala, nije je bilo. Do mene su dolazile glasine ‘Čuj, Ilari ima drugog’. U stvarnosti je bilo više nego jednog. Nikad to nismo jedno drugom uradili za 20 godina, a onda su počela da mi stižu upozorenja od raznih ljudi kojima verujem. Jednom sam pogledao njen mobilni i video poruku posrednika između Ilari i treće osobe. Pisalo je ‘Vidimo se u hotel'“, pojasnio je Toti.

Frančesko Toti i supruga
Foto: EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Nakon toga je uplovio u ljubavnu vezu sa Naomi Boki, a Frančesko je pojasnio da bivšu ženu nikada nije prevario.

„Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Sad ću da vam dokažem. Činjenica je da sam upao u depresiju, nisam mogao da spavam… Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz toga sam izašao zahvaljujući Naomi.“

Toti je jedan od najvećih fudbalera svih vremena u Italiji. Sa „azurima“ je postao prvak sveta 2006. godine, a celu karijeru od 1993. do 2017. godine je proveo u Romi sa kojom je bio i prvak Serije A.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar