Foto: REUTERS/Alberto Lingria

Fudbalski klub Inter nije platio Mančester junajtedu bonus za Romelua Lukakua, pa "crveni đavoli" traže Lautara Martineza ili Milana Škrinjara kao kompenzaciju.

Tako tvrdi „Korijere delo Sport“ koji podseća da se Lukaku priključio Interu 2019. godine za 74 miliona evra. Isti medij piše da je sporni bonus u iznosu od oko pet miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, po klauzuli ugovora za neplaćanje bonusa su penali veliki. Uz to, Inter još nije platio Junajtedu 50 miliona evra za Lukakua i otud ovako, naizgled nerealan zahtev kluba iz Mančestera.

Posebno ako se zna da je Martinez jedna od glavnih zvezda ekipe iz Milana.

Njegova vrednost se pre pandemije procenjivala na više od 100 miliona evra, ove sezone je dao 17 golova i ima devet asistencija za „neroazure“.

Što se tiče Škrinjara, on je defanzivac, sa suprotnog kraja terena u odnosu na Martineza i prema sadašnjim procenama vredi oko 50 miliona evra.

Inače, Suning grupa koja je nedavno potvrdila da će nastaviti sa finansiranjem Intera, navela je i da traži prave partnere za podršku giganta Serije A.

Lukaku je takođe važan šraf u timu Antonija Kontea, jer je Belgijanac ove sezone jedan od glavnih razloga što Inter drži čelo tabele u italijanskom šampionatu. Romelu ima 29 golova i sedam asistencija u svim takmičenjima.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar