Ilija Stolica
Ilija Stolica; Foto: Starsport

Biti ili ne biti protiv AEK iz Larnake, okrenulo se na ovu potonju stranu. Nije pošteno ni počela sezona, a već je vreme revidirati učinak Ilije Stolice zbog otkaza.

Srpski stručnjak je na klupi Partizana proveo tačno 33 dana od početka sezone kada je odlučeno da bude smenjen.

PROČITAJTE JOŠ

Počeo je sezonu pobedom nad Javorom sa 4:0 tog 9. julna, a sve posle to je bilo za zaborav – 11. avgusta je odlučeno da je vreme za rastanak.

Najgori početak sezone Partizana u 21. veku najbolje se vidi po jednom podatku. Jedna pobeda, tri remija, dva poraza i eliminacija iz Lige Evrope. Mnogo je za 33 dana.

Istini za volju jeste iz Partizana otišlo 15 igrača, od kojih su neki i nosioci igre poput Saše Zdjelara, ali ovaj tim nije pronašao način da eliminiše ni AEK.

U četvrtak uveče je postalo kristalno jasno da crno-beli više nemaju šta da čekaju i da je neophodna šok terapija.

Posle Javora su jedva crno-beli iščupali bod protiv Radničkog (penal duboko u sudijskoj nadoknadi), onda nije bilo rešenja za TSC (0:0), dok je Novi Pazar pronašao način kako da savlada crno-bele za 1:0.

Poraz na Kipru sa 2:1 mogao je da se amortizuje u Humskoj, a onda je remi (2:2) i eliminacija značio da Stolica mora da napusti stadion.

Partizan sledeći meč igra protiv Mladosti (nedelja, 19.30), a očekuje se da već ovog petka bude saopšteno ime novog trenera.

BONUS VIDEO Navijači Partizana prave atmosferu oko stadiona

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare