Foto: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Čelnici Juventusa bi mogli da raskinu ugovor sa napadačem Gonzalom Iguainom pošto su, kako tvde, izgubili svaki kontakt sa fudbalerom.

Fudbaler se po izbijanju pandemije koronavirusa u Italiji vratio u Argentinu gde se i dalje nalazi, ali niko iz kluba do sada nije uspeo da ga kontaktira, preneo je „Tutosport“.

Juventus ima osmoricu stranih fudbalera koji su trenutno kod svojih kuća, uključujući i prvu zvezdu Kristijana Ronalda.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako se nadaju da bi u doglednom periodu mogli da počnu sa radom, naložili su igračima da budu spremni za povratak, ali su zabrinuti da bi Iguain mogao da ostane u Argentini, gde je trenutno uz majku Nensi, koja se leči od kancera.

Aleks Sandro i Danilo su takođe na tlu Južne Amerike i oni uveliko traže način kako bi mogli da se vrate u Evropu, čim to bude bilo moguće, dok izveštaji iz Juventusa kažu da se Iguain ne javlja i da se oni plaše da bi on mogao da izabere da ostane kod kuće.

U slučaju da i zvanično odbije da se vrati u Torino, Juventus bi momentalno raskinuo ugovor sa igračem bez ikakvih daljih obaveza prema njemu. Naravno, mogu da odluče i da mu daju dozvolu da ostane u Argentini.

Na neki način, tako bi rešili i poslednju godinu njegovog ugovora koji mu ističe u junu 2021.

Iguain je među prvima napustio Italiju pošto su njegovi saigrači, Danijele Rugani, Blaz Matuidi i Paulo Dibala bili pozitivni na testu na koronavirus.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar