Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Trener Intera Simone Inzagi nada se da će njegov tim na pravi način odgovoriti na terenu u Ligi šampiona, posle poraza od Lacija u Seriji A.

Inter i Lacio su za vikend odigrali veoma napet meč u kom su viđena i dva koškanja i tuča, ali i gol Sergeja Milinković-Savića za 3:1.

PROČITAJTE JOŠ:

Pred „neroazurima“ je sada izazov u vidu Šerifa iz Tiraspolja, tima koji je neočekivano izbacio Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a onda je pobedio i Real Madrid.

„Sutra je veoma važan meč. Igramo treću utakmicu u grupi a još nismo nikoga pobedili. Suočavamo se sa timom koji ima šest bodova iz prve dve utakmice i moraćemo da igramo odlično da bismo se vratili na kolosek“, rekao je Inzagi pred taj okršaj.

Inter i Šerif igraju svoj međusobni susret u utorak od 21 sat.

„Svi smo mnogo besni zbog onoga što se desilo u subotu. Gledao sam iznova i iznova i po mom mišljenju smo odigrali 60 izvrsnih minuta protiv jakog tima. To je velika žal, momci su ljuti. To je ok jer razumem da radim sa pobednicima“, dodao je Inzagi.

„Oni su kratak i agresivan tim, a mi moramo da budemo dobri u održavanju svoje formacije. Imamo najbolji napad u Seriji A, stvaramo mnogo šansi i sutra moramo da se fokusiramo i pobedimo koja bi bila ključna za nas“, istakao je trener Intera.

BONUS VIDEO: Milan Karadžić otkriva da li posle VAR-a u srpski fudbal stiže još novih tehnologija 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar