Kristijano Ronaldo
Foto: Twitter Screenshot The Sportsman

Igrači i navijači Mančester junjateda ne mogu da sakriju oduševljenje nakon vesti da se Portugalac vratio u "crvene đavole".

Mnogi od njih su odmah izrazili svoje oduševljenje na društvenim mrežama, a deljenje svlačionice sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena biče posebna tačka u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od najzaslužnijih za povratak Ronalda, bio je njegov saigrač iz reprezentacije Bruno Fernandeš, sa kojim je Ronaldo navodno vodio razgovore o povratku.

On je sebe na Tviteru nazvao „agentom“, a Kristijanu je poželeo dobrodošlicu.

Pored svih poruka koje su stizale od Lingarda, Sanča, kapitena Megvajera, Rašforda, De Hee, Huana Mate, kao i velikog broja simpatizera kluba, stigle su i neke od bivših igrača.

Patris Evra, bivši Ronaldov saigrač iz mančesterskog kluba, objavio je prepisku sa Ronaldom, dok je legendarni golman Edvin van der Sar izjavio svoje oduševllenje, rekavči da je ovako nešto oduvek priželjkivao, ali da nije očekivao da e to može desiti.

Podsetimo, Ronaldo je za „crne đavole“ do sada upisao 196 nastupa, uz 84 gola i 34 asistencije, osvojivši za to vreme jednu Zlatnu kopačku, tri titule u Premijer ligi, a dva puta je bio i igraš sezone u engleskoj eliti.

Još jedna zanimljiva čestitka stigla je iz pravo iz atletike. Od ranije je poznato da je Jusein Bolt veliki navijač Mančester junajteda, a ovakav dan nije propustio da obeleži na Tviteru.

On je postavio dve slike sa Ronaldom uz komentar: „To je jedino ispravno“.

Pored toga, evo i ostalih poruka, koje su ostavili igrači Mančester junjateda.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar