Foto: Youtube.com

Fudbaleri Mačve pobedili su Inđiju sa 3:0, a trijumf je ostvaren uz veliku dozu gorčine zbog finansijske situacije.

Trener Mačve Dragan Aničić „otvorio je dušu“ i progovorio o svemu što ga muči.

PROČITAJTE JOŠ

Ivica Kralj je nedavno otišao iz kluba, a mnogi problemi ostali su nerešeni, kriza se produbila i igrači su uspeli da pobede uprkos tome što su pojedinci izbačeni iz stanova.

„Pričao sam pre meča o problemima, moram opet da kažem i vama, dugujem igračima. Stvarno su prekorektni. Izvršavaju obaveze maksimalno, trude se koliko mogu. Nekad nas pogleda sreća, nekad ne, imamo mnogo problema. Pričao sam o problemima pre tri i četiri meseca. Da li neki sklanjaju glavu ili ne žele da čuju… Ne mogu da kažem da ne pokušavaju da reše probleme, ali oni se gomilaju. Da ne pričam koliko se plata duguje igračima i osoblju koje radi sa nama. Imali smo problem i sa ishranom, to je rešeno. Sad imamo problem sa stanarinama, pre dva dana su neki igrači izbačeni iz stanova i njima svaka čast. Došli su na stadion i rekli da hoće da spavaju na stadionu i da igraju utakmicu“, rekao je Aničić.

On se zapitao dokle je potrebno čekati da se barem malo pomogne ekipi.

„Imali smo par obećanja da će se popraviti situacija. Ne tražimo nemoguće. Ne znam koliko se plata duguje, samo jednu tražimo da se funkcioniše. Hoćemo da završimo ovo što smo počeli. Ostalo je na obećanjima, imamo jedno obećanje od jednog čoveka kome ja čvrsto verujem da će do utorka biti sve kako treba, da će igrači i osoblje dobiti platu. Nadam se da će biti tako. Ne zaslužuju igrači minimum, nego sve što treba da dobiju. Ispade da stalno treba nešto da molimo, a radimo pošteno svoj posao. Zašto ja kao trener moram da molim za svoju platu. Valjda je normalno da budeš nagrađen za to što radiš. Pritom su plate mojih igrača smešne kad uporedimo sa nekim drugima“, dodao je Aničić.

Lepša strana utakmice je rekord Filipa Pejovića, koji je odigrao 500. meč za klub. Rekord su mu ulepšali saigračči, golovima Adamovića i Ortiza, dvostrukog strelca.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare