Foto twitter.com

Fudbaleri Juventusa su savladali Fjorentinu na gostovanju u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije rezultatom 1:0 autogolom Venutija u 91. minutu.

Meč koji je imao vrelu uvertiru zbog dolaska Dušana Vlahovića, završen je posle velike drame pobedom kluba iz Torina.

PROČITAJTE JOŠ

Navijači su Vlahoviću priredili paklen doček, jer ne mogu da mu oproste odlazak iz Firence u Torino, ali su na kraju ostali u šoku zbog bolnog poraza.

Bila je Fjorentina mnogo bolji tim tokom većeg dela susreta i stvarala je brojne šanse, a prednjačio je Ikone sa promašajima.

Na kraju je tragičan autogol postigao Venuti, koji je završio meč u suzama.

Među prvima je Dušan Vlahović prišao da ga uteši, pokazavši klasu navijačima koji su ga vređali.

Dva dana kasnije, Venuti je opisao dijalog.

„Dušan je uradio ono što ste videli jer zna šta osećam prema Firenci i Fjorentini. Bio je to gest od srca, od momka koji je pre nekoliko nedelja bio jedan od nas. Imao sam veliku podršku, mnogi su doživeli moje razočarenje i tugu i sve to može samo da me obraduje i učini ponosnim što sam iz Firence“, rekao je Venuti.

Opisao je suze.

„Moje suze su bile simbol ljubavi jer mi je jako stalo do ovog dresa. Te moje suze su i dobre zato što jasno daju do znanja da još uvek ima ljudi koji su toliko privrženi jednom klubu i koji bi sve dali za njega. Izgubiti utakmicu na taj način za mene je bilo jako bolno“, otkrio je on.

BONUS VIDEO Navijanje navijača Zvezde: Srbi i Rusi braća zauvek

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar