Igor Duljaj
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bitno zapažanje prvog stručnjaka crno-belih.

Fudbaleri Partizana otputovali su u sredu ujturu u Baku na prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Sabaha.

Utakmica će biti odigrana u četvrtak od 18 sati na stadionu „Alinja“. Revanš duel je na programu 17. avgusta u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

Trener crno-belih Igor Duljaj ima nekoliko problema pred ovaj meč.

“Nema slabih timova, oni su to pokazali u prethodnom periodu. Mladi su, primaju malo golova i imaju zanimljive, interesantne igrače. Imamo ozbiljnog protivnika, a dodatni problem mogu da nam predstavljaju vlaga i temperatura”, počeo je Duljaj.

Napadač crno-belih Mateus Saldanja je igrao prethodnu sezonu u Azerbejdžanu, a novinare je zanimalo da li je Brazilac nešto treneru otrkio.

“Informacije o protivniku Saldanja je dao asistentu, Portugalcu, jer oni pričaju na istom jeziku. Tako da imamo informacije o njima direktno od Saldanje.”

Zatim je pričao i o treneru protivnika, Muradu Musajevu.

“Imaju odličnog trenera, mlad je stručnjak. Takođe, imaju izuzetne pojedince Mikela, Da silvu. Posebno su opasni kada oduzmu loptu, jer imaju jako brze igrače. Brzo se transformišu, opasni su u kontrama. Biće teško, ali nismo došli ovde sa spuštenim gardom”, rekao je Duljaj i dodao:

“Iako smo pre Sabaha odigrali samo dva meča, oni nam daju nadu da možemo da pokažemo kvalitetan fudbal i posle svega imamo obavezu više prema našim navijačima”, završio je Duljaj.

BONUS VIDEO Svi golovi i asistencije Džuda Belingema u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar