Foto:LaPresse / ddp USA / Profimedia

Zlatan Ibrahimović govorio je u ulozi koju ima u klubu.

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović izjavio je da nije egoista i da mu je uspeh tima uvek bitan, da ga to čini srećnim, kako prenose italijanski mediji.

Pročitajte još

Ibrahimović se trenutno oporavlja od operacije kolena, ne očekuje se njegov povratak na teren do kraja 2022. godine. Šveđanin je demantovao da voli da bude u centru pažnje.

„Želim da doprinesem timu na svaki mogući način. Nisam egoista i ne želim da sve postignem sam. Došao sam u Milan sa namerom da dam sve od sebe, da pomognem saigračima da napreduju i timu da bude uspešan, uz razumevanje procesa kroz koji prolazimo. To zahteva veliku žrtvu i naporan rad, nisam došao da prekratim vrene. Asistenti su podjednako bitni kao i napadači, radim sve što je u mojoj moći. Postao sam najstariji asistent u istoriji Milana. Veoma mi je važno da ekipa pobeđuje. Činim sve da pomognem, čak i kao najstariji igrač“,rekao je Ibrahimović.

S obzirom na visoko mišljenje o sebi koje ima Ibrahimović kao i prethodne izjave u kojima je sebe veličao kao boga, ovo možemo protumačiti kao iznenađujuće.

Ibrahimović je prošle sezone osvojio sa Milanom Seriju A.

BONUS VIDEO: Poslednji penal i slavlje navijača Srbije posle prolaska u četvrtfinale Mundijala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar