FK Radnički napad na sudiju
FK Radnički napad na sudiju; Foto: Screenshot Twitter Zivot je sport

Srpski fudbal ne može bez skandala.

Ostalo je još dva kola do kraja Superlige Srbije, a tenzija nikada nije bila veća.

PROČITAJTE JOŠ

Nedeljni susret između Radničkog i Proletera obeležio je čitav niz incidenata na stadionu „Čika Dača“ gde se okupilo oko 5.000 navijača. Atmosfera je očekivano bila vrela, ali je onda malo falilo da sve eskalira zbog incidenta.

U 60. minutu je jedan od huligana odlučio da priredi niz gluposti. Preskočio je ogradu i uz nekoliko neartikulisanih pokreta želeo i da se obračuna sa igračima Proletera.

Sraman čin je trajao nepun minut pre nego što je konačno sklonjen sa terena. Borio se sa znatno starijim redarima, a posle klupe je hteo da se obračuna i sa četvrtim sudijom Markom Ivkovićem. Arbitar je pokušavao da se udalji od ovog momka, a on je nekoliko puta zamahnuo u njegovom pravcu. Utisak je da je jedan put uspeo da ga udari.

Na kraju su redari uspeli da ga udalje, ali je zanimljiva i reakcija Milana Mitića, glavnog sudije susreta. Zapravo nije je bilo. Dok je njegov kolega i pomoćnik morao da se bavi stvarima koje mu nisu u opisu posla, niko nije prišao da mu pomogne. Dok redari nisu odlučili da rade svoj posao.

Ivković je posle meča morao da da iskaz policiji, a nije prijavio niti težan napad ni udaranje. U izjavi je naveo da je samo odgurnut.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi proglašen je za najboljeg trenera u 2021. godini

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare