Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Mladosti i Partizana odigrali su nerešeno, 1:1 u utakmici 26. kola Superlige Srbije.

Sam početak meča protekao je u znaku Partizana, crno-beli su preko Ksandera Severine u 6. minutu mogli do gola ali je Saša Stamenković uspeo da zaustavi njegov šut.

U 17. minutu Partizan je imao korner posle kog je usledila kontra, mladi Marko Veličković je izbacio Denila Kastilja iz igre ali je loptu potom poslao pravo u Aleksandra Jovanovića.

PROČITAJTE JOŠ...

Potom je u 22. minutu Petar Bojić je centrirao, usledio je udarac jednog od igrača Mladosti, ali je Bojan Kovačević uspeo da izblokira šut pre nego što je ugrozio Jovanovića.

Pet minuta kasnije Gajas Zahid je loptu poslao preko prečke, u 38. minutu Samed Baždar je veoma loše šutirao, dva minuta kasnije Zahidov udarac uspeo je nekako da odbije Stamenković, pre nego što je u 44. minutu „pukla“ kontra Mladosti, Aleksandar Varjačić centrirao a Bojić skočio i lošu reakciju Kovačevića iskorisito da loptu pošalje u mrežu za 1:0.

To je bio rezultat prvog poluvremena, da bi početkom drugog, u 56. minutu Veličković nakon nekoliko lepih driblinga loptu poslao pored gola iako je imao čitav gol na raspolaganju.

U 70. minutu Frajdej, koji je ušao malo pre toga na teren umesto Bojića, je neočekivano posle očajne reakcije Kovačevića, dobio loptu i poslao je pored gola sa par metara od mreže crno-belih, da bi Veličković i u 80. minutu očajno šutirao.

Kazna za promašaje stigla je u 85. minutu kada je Nemanja Nikolić loptu ubacio u mrežu posle akcije Natha i Zahida.

No, to je bilo sve od Partizana koji je tako treću vezanu utakmicu završio bez pobede.

Ovim remijem Crvena zvezda ima šansu da se protiv Radničkog iz Kragujevca pobedom odlepi na četiri boda prednosti u odnosu na crno-bele.

Mladost – Partizan 1:1 (1:0)

(Bojić 45 – Nikolić 84)

Stadion: Lučani; Sudija: Predrag Janjuš

Mladost: Stamenković – Varjačić, Andrić, Cvetinović, Joksimović, Udovičić – Pejović, Tumbasević, Veličković (od 84. Žunić) – Ćirković, Bojić (od 64. Frajdej)

Partizan: Jovanović – Stojković (od 64. Filipović), Kovačević (od 75. Trifunović), Marković, Antić – Ovusu, Kastiljo (od 46. Natho) – Severina (od 56. Kalulu), Zahid, Goh – Baždar (od 46. Nikolić)

Standings provided by Sofascore

Mladost - Partizan 1:1 (1:0)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare